Aanmelden Vakantiewerk Zomer 2024

Leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken! Op deze pagina ben je op het juiste adres om je aan te melden. Hieronder is namelijk een aanmeldformulier te vinden voor vakantiewerk. Maar dat straks, eerst leggen we een paar dingen uit.

Bijverdienen komende zomer?

We hebben mensen nodig die weten van aanpakken!!

Zorg ervoor dat je weet wanneer je op vakantie gaat voordat je je opgeeft. Je moet tenminste 2 weken kunnen werken in voorgenoemde periode anders zullen we je opgave afwijzen.

Je krijgt  in het voorjaar een uitnodiging voor de informatie/kennismakingsbijeenkomst. We geven dan info en een rondleiding. Ook kunnen we dan persoonlijk kennis maken. Je krijgt een uitnodiging  via Whattsapp voor deze bijeenkomst. We maken ook een “plukkersapp” aan waarin alle plukkers worden toegevoegd.

twenty20_538cf97a-c4c7-4945-873b-5fa1b6fa5aff
20220816_092832-1

Wat moet je doen?

Je gaat bij ons blauwe bessen plukken en sorteren. De bessen pluk je in kratjes. Deze worden daarna verpakt.. Het is erg belangrijk dat de bessen zorgvuldig en netjes geplukt worden.

Je werkt buiten op de kwekerij. Als het ’s morgens regent of de struiken zijn nat van de dauw of regen dan beginnen we wat later. De struiken moeten droog zijn als we beginnen met plukken. We plukken niet in de regen!

Er wordt van jou verwacht dat je de vastgestelde hoeveelheid bessen plukt, dit varieert per dag en heeft te maken met het aanbod van de rijpe bessen op het land. Wij vragen van jou een goede motivatie en een serieuze en positieve inzet! De opgave is niet vrijblijvend we gaan ervan uit dat je dan ook beschikbaar bent! Je krijgt per kilo betaald, je bepaalt zodoende je eigen uurloon, dat kan makkelijk oplopen tot 5 euro/uur. Het sorteren gebeurt op basis van uurloon.

We verwachten van jou dat je zorgvuldig en netjes werkt. De bessen die je plukt moeten van een zeer goede kwaliteit zijn. We willen ook dat je flink doorwerkt, zo verdien je ook het meest.

Wanneer moet je dan werken?

Je wordt opgeroepen via de watts-app groep Je kan alleen voor ons werken als je je aangemeld hebt en bent ingeschreven. De starttijd is 9.00 uur. Omdat de struiken droog moeten zijn kan de starttijd ook later op de dag zijn. Hou daarom altijd de watts-app in de gaten! We werken 3 tot 4 uur per dag, dus neem brood en drinken mee, je bepaalt zelf wanneer je pauze neemt.

IMG_1413

Aanmelden

Als je het bovenstaande goed gelezen hebt kun je je opgeven met onderstaand formulier.

Let op! je moet op 1 juli 13 jaar zijn om je te kunnen aanmelden.

Zorg ervoor dat je een e-mailadres en telefoonnummer opgeeft waar je goed op bereikbaar bent! Onvolledige opgaven worden niet in behandeling genomen! Om te mogen werken ben je verplicht in het bezit te zijn van een eigen legitimatiebewijs (identiteitskaart). Bij controle van de overheid moeten we deze kopie kunnen tonen.

Hoi [field id="naam"], Bedankt voor je aanmelding!🫐
We hebben je aanmelding ontvangen, we zullen zo spoedig mogelijk in contact met je komen!
[all-fields]
Met vriendelijke groet, Van Dijk's Blauwe Bessen